Obstaclerun blokb 13 en 14 april 2015

Van maandag 13 tot en met donderdag 16 april organiseren wij de Cios obstakelrun. Dit is onze opdracht voor onze kerntaak 5.

Op maandag 13 april is het de bedoeling dat Blok B komt helpen met het opbouwen van de hindernissen. Tijdens het opbouwen van de hindernissen worden jullie afgetoetst op jullie knooptechnieken.

Jullie worden verdeeld in groepjes. En samen met je groepje ga je de hindernissen bouwen. Jullie krijgen dan de stuurkaarten mee waarop staat hoe je de hindernissen moet bouwen en jullie krijgen een plattegrond mee waarop staat aangegeven waar de hindernissen moeten komen te staan. Op de stuurkaarten staat ook welke materialen je nodig hebt.

runner

Jullie worden maandag om 8:50 uur bij de buitensport berging verwacht. Hier krijgen jullie de materialen uitgedeeld die je nodig hebt voor het bouwen van de hindernissen. Jullie krijgen vervolgens 2,5 uur de tijd om de hindernissen te maken. Daarna zullen Art, Ruben, Jurrian en Dennis de hindernissen nalopen en beoordelen.
Mochten er dan hindernissen niet goed zijn, zullen ze opnieuw gemaakt moeten worden, dus probeer ze in één keer zo goed mogelijk te maken.

Daarna zullen we aan de slag gaan met het opzetten van de tenten, podium en eindhindernis. Als alles af is gaan jullie de run zelf lopen, dus neem kleding en schoenen mee die vies mogen worden en neem een setje droge kleding en schoenen mee. Verder eventuele douchspullen en een handdoek.

Op Dinsdag 14 april worden jullie ingezet om te assisteren bij de run. Jullie zullen dan bij de hindernissen worden ingezet om de groepen in de juiste richting te sturen en om de veiligheid te waarborgen. Zorg dat je ook je EHBO pakket bij je hebt. Ook zullen er mensen binnen in de zaal nodig zijn om teambuildinggames te begeleiden.
De run begint die dag om 09:00 uur. Voordat de run begint moeten er een aantal dingen opnieuw worden opgebouwd, omdat die ’s nachts niet buiten mogen blijven staan.

Wij verwachten jullie dinsdag om 7:30 uur bij de buitensport berging. Mocht dit een probleem zijn voor mensen die met het openbaar vervoer komen, hebben we de mogelijkheid om maandag op dinsdag te overnachten op de scouting in Goes op Oosterschans 2. Als je hiervan gebruik wilt maken, zorg dat je dan een slaapzak, matje, kussen en toiletspullen meeneemt. Ook zullen jullie een maaltijd van ons krijgen. Wel moet je dan zelf voor ontbijt zorgen, dus zorg dat je wat extra eten meeneemt.

De run is op dinsdag om 17:00 afgelopen. Daarna zullen we nog een aantal dingen moeten opruimen. Als dit goed verloopt, zullen we waarschijnlijk om 17:30 klaar zijn.

Aan deze dagen zit ook een studiehouding gekoppeld ben je er niet of ben je te laat zonder dit duidelijk te laten weten, heb je helaas een onvoldoende studiehouding. Zorg dus dat je op tijd ben. Hetzelfde geld met afsluiten, we sluiten gezamenlijk de dag af, komen we er dan achter dat je er niet bent, zonder dat je je duidelijk hebt afgemeld is dit ook helaas onvoldoende studiehouding.
Omdat het de CIOS obstakelrun is, willen we een CIOS uitstraling geven aan de run, daarom willen we dat jullie in CIOS kleding bij je hebt en deze tijdens de run ook aan hebt.

Mochten jullie nog vragen of opmerkingen hebben kun je ons bereiken op:

Jurrian Baas: 06 30509048
Dennis de Wit: 06 25194654

Laat aan één van ons weten of jullie willen blijven overnachten.

Wij danken jullie alvast voor jullie inzet en zien jullie op maandag 13 april.

Met vriendelijke groet,

Dennis en Jurrian
Organisatoren van de CIOS obstakelrun